Licor de moras

 

INGREDENTES:

  •  1 litro de augardente branca
  • 1/2 quilo de moras
  • 3/4 quilo de azucre

 PREPARACIÓN

  1. Lávanse as moras e déixanse escorrer.
  2. Bótanse nun tarro xunto co azucre e o augardente.
  3. Déixase o tarro nun lugar escuro durante varios meses (aproximadamente 6).

 As moras tamén poden aproveitarse pra adornar postres.

 Por Ana Rosalía Rodríguez Lorenzo

 

Advertisements
Published in: on Maio 31, 2010 at 1:56 pm  Deixar un comentario  

The URI to TrackBack this entry is: https://foldeveleno.wordpress.com/2010/05/31/licor-de-moras/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s

%d bloggers like this: