Torta de millo

INGREDIENTES

  • 5 ovos
  • 10 culleradas de azucre
  • reladura de limón ou laranxa
  • levedo
  • 10 culleradas de fariña de millo (algunha sen peneirar)
  • 1 vaso de leite
  • ½ vaso de aceite ou manteiga
  •  

PREPARACIÓN

Sepáranse as xemas das claras e bátense a punto de neve (resérvanse)

Mestúranse os outros ingredientes e bátense. Unha vez batidos, mestúranselle-las claras.

Úntase un molde con aceite e un pouco de fariña. Bótase a mestura e cócese sobre corenta e cinco minutos a 180º. Compróbase que está cocido e desmóldase en quente.

Por Loli

Advertisements
Published in: on Maio 31, 2010 at 1:53 pm  Deixar un comentario  

The URI to TrackBack this entry is: https://foldeveleno.wordpress.com/2010/05/31/torta-de-millo/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s

%d bloggers like this: